GEORGIA O’KEEFFE

Moodboard-Nya-Rum

Hjälp! De senaste dagarna har verkligen var matiga och hektiska. Jag och Petra har ju äntligen gjort klart kontoret och nu är all styling på plats, alla väggar målade och alla möbler byggda. Vi har jobbat i sträck sedan vi kom hem från Thailand där jag maxat runt 4 timmars sömn utan någon som helst fritid per natt. Men det var det värt! Är verkligen nöjd med resultatet och så fort vi fått bilder från Jesper kommer det upp ett före- och ett efter inlägg här!

Under de senaste dagarna har jag även blandat omgörningen av kontoret men ett annat jobb som jag ska styla för magasinet Nya Rum näst nästa vecka. Temat den här gången är så otroligt inspirerande och kul och något jag verkligen har gått igång på. Jag har nämligen i flera år inspirerats mycket av konstnären Georgia O’Keeffes målningar och hem där hennes estetik och sätt att uttrycka sig på verkligen faller mig i smaken. Så blev väldigt glad när jag fick höra att jobbet ska vara inspirerat av henne, hennes konst och hennes hem i New Mexico. Moodboardet ovan ger en skymt av stilen, men mer än så bjussar jag inte på utan ni får helt enkelt se de klara bilderna här så fort de är plåtade och publicerade i magasinet. Men visst är kulörerna helt magiska? Tror verkligen det här kan bli hur snyggt som helst!