HOME RE-MAKE

Hemma.Caroline.Sandstrom

Våren 2018 kommer vi succesivt göra om hemma! Är så trött på vissa saker, ni vet möbler som har hängt med för länge och som man aldrig egentligen har gillat. Ja men vår soffa är en typisk sådan möbel. Eller vårt matbord. Inget fel på dem egentligen så, men de är ändå inte rätt för oss. Sen måste vi ta tag i att måla om vardagsrummet en gång för alla och sen även extrarummet (som jag inte blev så nöjd med senast vi målade).

Jag är så trött på de ljusa gråa väggarna i vardagsrummet, och speciellt då vi inte ens valt färgen själva. Tänker nog att det får bli en kalkfärg eller en grå/beige färg därinne. Sen tänker jag att vi matchar vår hall som just nu är målad i färgen “kalk” från Jotun Minerals med vårt extrarum och målar det i samma färg. Så jäkla jobbigt att måla med den där kalkfärgen bara (vi målar allt själva hemma hehe). Men det löser sig bara man vill!

Satte ihop moodboardet ovan på färger, material och former jag gärna jobbar med hemma till mig själv, men tänkte ju att jag kan dela med mig av det även här. Är väldigt inne på kalk, sten, granit, grått, bränd rosa, svärta, skirt möter hårt, beigt med en touch av trä och mjuka och runda former. Vill till exempel väldigt gärna ha ett ovalt stort matbord i beige sten med en cylinderformad fot som underrede. För jäkla snyggt det hade varit… Får nog bli ett diy projekt!

On my mind for our home! Really love these materials and the colour scheme.