DECO WEEKLY

&Tradition.Caroline.Sandstrom.Stone.Table.Lato.LN9
Tänkte börja med en ny stående punkt här som jag tänkte döpa till “Deco Weekly” och som kommer att handla om just veckans inredning. Här kan allt från nyheter listas till nya designsamarbeten, produktsläpp och allt där i mellan. Helt enkelt en lista på saker som fångat min uppmärksamhet och som jag älskar på ett eller annat sätt. Vad tro ni. Något som kommer gillas?

Först ut är i alla fall den här stennyheten från &Tradition döpt till Lato LN9. Som jag ju skrev i inlägget tidigare kommer jag satsat på olika stenvarianter i möbler framöver och det här bordet i vitt med stenfot hade gärna fått ta förstaplatsen på nyinköpslistan.
 
Mar.Plus.Ask.Caroline.Sandstrom.
Köpte mitt favoritmagasin RUM häromdagen och fastnade för det här fina hemmet av arkitektduon marplusask. Precis sådär vill jag också måla våra garderobsdörrar och köksskåp. Ja jo, jag är besatt av strukturfärger som ni kanske märker! Har funderat på det länge men har inte sett det tidigare förens nu.
 
&Tradition.Fatolj.Loafer.SC23.Caroline.Sandstrom
En annan möbelnyhet som jag också verkligen fastade för, också från &Tradition, är den här fåtöljen. Tygets struktur är helt perfekt och känns nästan som en nopprig t-shirt. Sen älskar jag att den är slät på utsidan och har ett snyggt, Art Deco inspirerat inre. Det här är verkligen en sådan där perfekt fåtölj som man kan ha lite överallt och helt för sig själv hemma. I hallen, i köket, i någon korridor kanske, i sovrummet med mera.
 
naga-table-1-p_1600x
Var inne på Perspective Studios i lördags och fick syn på den här fina gamla bänken som jag såklart föll för. Älskar de “knubbiga” benen och att den är sådär härligt och vackert handgjord och sned och att den är låg så att man kan ha den som ett snyggt sidobord i vardagsrummet. Ja eller i vilket rumt som helst för den delen.