CURRENT OBSESSION

ROUGH-diningtable-BOS-vase-KEY-tidy-fruitbowl-COLLECTION_PARTICULIEREOPE-sidetable-NOS-armchair-COLLECTION_PARTICULIERELOB-console-CHALICE-vase-KEY-tidy-DAM-stool-white-COLLECTION_PARTICULIERELEK-sofa-OPE-sidetable-COLLECTION-PARTICULIERE
 
Collection Particuliere grundades föra fyra år sedan, 2014, av Jerome Jaurmont med ambitionen att skapa en serie objekt tillsammans med namn inom design så som Christophe Delcourt, Dan Yeffet och Arno Declercq. Att gå in på deras instagramkonto eller hemsida utan att inspierars går inte. Älskar stilen och estetiken och alla vackra möbler som är pissdyra (såklart) och som ger överdrivna ha-begär som gör att man vill offra ena armen. Stylingen av produkterna ligger helt i linje med vad jag själv älskar och hur jag själv gillar att styla upp jobb. Kort och gott är allt 100 procentigt rakt igenom om ni frågar mig. Älskar allt på bilderna ovan men framförallt träbordet, fåtöljen (!!) samt de vackra vaserna!

Current obsession. Collection Particuliere. Check it out and you will understand what I mean!