MASTER LIGNE GLASS

Ripple.Bathroom.Caroline.SandstromRipple.Vase.Misty.Caroline.Sandstromripple.Ferm.Living.Caroline.Sandstrom
Blir man någonsin klar med sitt hem? Svaret är nix om ni frågar mig. Känns som att jag ändrar mig var och varannan vecka gällande hur vi ska ha det. Eller det som är bestämt är bestämt (som t.ex äntligen färgsättningen samt materialvalen här hemma) men resten kan gå i vågor om ni förstår vad jag menar? Ja köket och badrummet är två sådana platser som jag ena veckan vill ska se ut på ett sett, och andra veckan på ett annat sätt.
 
Men nu tror jag att vi eventuellt har kommit fram till vilken typ av glasvägg vi iaf ska ha till badrummet. Är väldigt inne på räfflat glas och då speciellt i badrummet. Älskar även när man delar av ett badrum likt bilden ovan och där man låter halva väggen få vara i ett skirt material som glas och andra halvan i ett mer tungt och hårt material som t.ex sten eller betong. Det skapar en fin balans mellan hårt och mjukt plus att det räfflade glaset skapar ett mer spännande uttryck jämfört med en slät yta om ni frågar mig.