YES, YES, YES PLEASE!

Arizona.RUM.Massproductions.Dezsobyb.Vogue.David.Band
 
Måndag, ny vecka, och jag sitter faktiskt i sängen och jobbar. Lyxen att vara frilans men också “baksidan”. Den här veckan har jag nämligen inte ett späckat schema om man säger så. Förra veckan var galet mycket jobb och nästa vecka drar det igång igen men pga av slumpen så blev den här vecka helt “fri”. Har två möten på schemat och sen inte mycket mer. Finns ju alltid saker att göra såklart som egenföretagarna. Att redovisa kvitton, nätverka, svara på mail som man ligger efter med, planera jobbet framöver, leta inspiration, fixa med den där portfolion som man aldrig strukturerar upp med mera, med mera. Skönt och lite stressande på samma gång, hehe, men nog bra för hälsan.
 
Men så till något annat! Sju saker som inspirera mig/som jag vill ha just nu är det ni ser ovan. Är helt inne på färgskalan vitt, brunt, solnedgångs rosa och orange samt som alltid svart. Blev helt kär i detta gråa och egentligen deppiga omslaget av Polska Vogue som är allt annat än deppigt. Inspirerande indeed och ett omslag så får mig att tycka att gråskalan utanför faktiskt är inspirerande!
 
En annan bild samt en plats som verkligen inspirerar mig är Arizona. Ett drömresemål som jag gärna skulle vilja besöka så snart det bara går. Miljön är ju såklart magisk och något jag vill uppleva, men jag vill även ta del av deras vackra arkitektoniska estetik som jag tycker är så inspirerande för både hemmet samt i jobbet.
 
På tal om design så är jag upp över öronen kär i fåtöljen i den här färgen från Massproductions. Hade ju med den på en plåtning för några månader sedan och kan inte släppa den. Lika perfekt faktiskt att ha som fåtölj eller skrivbordsstol hemma men fungerar minst lika bra som matsalsstol. En vinnare helt enkelt.
 
Bordet som jag gärna hade matchat stolen med är det vita i marmor här ovan. Helt magisk design! Däremot skulle jag valt en annan stensort och färg som hade passat bättre hemma hos oss.
 
Och på tal om brunt så är det en favoritfärgs skala faktiskt och jag älskar den här målningen av David Band. Helt i min smak och en piece som gärna hade fått hänga på väggen hemma.
 
Sen sist och faktiskt minst hade den här fina berlocken i form av en kräfta (mitt stjärntecken) från Dezso fått hänga runt min hals ihop med mina andra smycken. Så vacker och i den finaste bärnstensfärgade kulören.