IT’S A NEW SHERIFF IN TOWN

Inlägget skrivs i samarbete med Svenssons i Lammhult och Studio Svenssons

 
Svenssons ny

Lamp/Formakami Pendel, &Tradition. News paper stand/Aytm. Blouse/Ada Blouse, Deitas. Skulpture/Bo Arenander. Sidetable/Lato, &Tradition. Armchair/Stay Lounge, Gubi. Inspiring kitchen/Norman.Architects. Show/The Row FW18 via Vogue. Chair/Afterroom, Menu.

 
Vet ni vad jag älskar med butiker som just Svenssons i Lammhult? Det är att du kan hitta i princip allt där. Och nej, jag menar inte allt du kan söka på online eller som du kan kika närmare på i butiken. Utan jag menar alla produkter i alla färger från de olika varumärkena de har under sitt paraply. Fattar ni vilken lyx ändå. Att det räcker att egentligen bara gå in till en endaste butik och beställa produkterna du är ute efter? Istället för att hoovra runt på diverse hemsidor, eller gå från butik till butik, för att till exempel hitta den där fåtöljen du så länge letat efter i exakt den färgen du såg i det där inspirerande magasinet och som du sedan dess inte hittat någonstans. Ja men det är det jag älskar! Det jag däremot inte gillar lika mycket är att de stora butikerna oftast ligger lite off om man bor i stan som jag. Det är ju enkelt om man har bil såklart och då istället jäkligt gött att slippa stan, men att ha bil i innerstan tycker jag är en överdrift om man inte absolut behöver den i jobbet och då är det minsann inte längre lika enkelt att ta sig ut.
  
Därför blir man ju extra glad när Svenssons i Lammhult nu äntligen öppnar upp sin nya butik inuti Mood Gallerian här i innerstan i Stockholm. Självklart kommer den vara mindre jämfört med de övriga butikerna, och ha ett mindre sortiment på display, men det man då inte får glömma är just det jag nämner ovan. Att allt fortfarande går att beställa härifrån vilket ju är en jäkla vinstlott! Ett halleluja moment! Dessutom kommer butiken lyfta fram den grymma inredningstjänsten Studio Svenssons (som vi ju tog hjälp av när vi inredde vårt kontor och som du kan läsa mer om här) på ett tydligare sätt som ska göra det enklare för dig som behöver hjälp med inredningen att söka dig just hit.
 
Och när vi ändå är inne på det där med att inreda själv, något som både är svårt och tar mycket tid. Jag får ofta frågan hur jag tänker kring min personliga stil inom inredning och mode. Hur jag tänker kring det jag sätter på mig samt de vi väljer att slå till på till hemmet. Till en början för några år sedan tyckte jag den här frågan var väldigt svår att svara på. Jag hade inte alls funderat så mycket kring hur jag klädde mig, eller varför vissa saker eller möbler hamnade hemma hos oss. Det enda jag hade reflekterat över var huruvida jag gillade eller inte gillade en sak och att jag aldrig riktigt har gillat att ha samma stil som alla andra.
&mnsp;
Men ju mer jag tänkte på det mer insåg jag att de val som har gjorts genom åren inte har varit slumpartade. Det har varit medvetna val (oftast hehe) där den röda tråden varit formen eller siluetten istället för trenden som råder nu eller något liknande. Vi kan ju prata mer om det här en annan gång för annars blir det här världens längsta inlägg som ni garanterat inte kommer orka läsa, men det jag ville komma till är att jag tycker alla borde reflektera mer över valen man gör och varför. Och det är då jag tycker tjänster som just Studio Svenssons är så bra. Att man kan få hjälp av proffs att hitta sin stil. För jäklar vad mycket bättre och enklare det har blivit för mig de senaste 4-5 åren när jag insett vad jag faktiskt gillar på riktigt och varför jag gör de valen jag gör.
 
Sen, vet ni vad det absolut bästa är? Det är nämligen så att alla som älskar möbler vet att 10 % faktiskt gör skillnad i ett köp med ett högt pris och är en jäkla vinnare om man ändå tänkt slå till på produkten. Så därför har Svenssons varit schyssta och låtit mig och Petra ge er just 10 % rabatt redan från och med imorgon den 23 februari på hela sortimentet i den nya butiken innuti Mood. Egentligen gäller bara erbjudandet mellan den 24-25 februari under öppningshelgen men i och med att ni är våra läsare får ni alltså ta del av det en dag tidigare. Om det inte vore så att jag har köpstopp så hade jag mer än gärna slagit till på någon utav möblerna/produkterna ovan! Älskar förövrigt stolen från Menu längst ner som är den perfekta “att slänga kläder på i sovrummer stolen” men också den perfekta” nu har vi gäster och behöver plocka fram en snygg extra stol” stolen. Hade ju såklart även fungerat minst lika bra som matstol rakt igenom… Snygg är den iaf!
 

Inlägget skrivs i samarbete med Svenssons i Lammhult och Studio Svenssons