SHEEEER

Sheer
Var det verkligen 1 vecka sedan jag skrev något här? Satan vad tiden gick fort då. STOP, snälla! Fattar inget! Men så är det ju när man har mycket olika projekt på G som tar upp tid lika fort som en minut går. På söndag åker jag som sagt till Spanien i jobbet. Det ska plåtas ny SS18 kampanj för Chimi som jag stylar. Ska verkligen bli kul att få göra det här jobbet ännu en gång (stylade deras förra SS17 kampanj som ni kan spana in här om ni vill) och att det den här gången kommer se lite annorlunda ut jämfört med tidigare. Men mer om det sen när själva kampanjen är ute! Ska bli så gött med 18 plusgrader också. Halleluja moment! Och det har fått mig att spara ner bilder likt dessa ovan på Instagram samt gett mig suget efter skira sandaletter och lösa plagg i linne. Älskar den här kaftanen/tunikan från Totême och sandaletterna från Mango, och gärna i kombination med varandra! Kan faktiskt erkänna att jag precis råkade klicka hem båda så de åker nog på redan om 1vecka.

I’m going to Spain in sunday for work and this trip got me thinking of sheer materials, linen and ligh sandals. Really love this kaftan/tunic from Totême above and the sandals from Mango! And preferably togheter.