FAVOURITE JEWELLERY BRANDS

Smycken.Caroline.Sandstrom
 
Prylar jag aldrig kommer få nog av är just smycken i olika slag. Älskar fasen smycken! Speciellt då jag har en ganska så clean stil. De tillför så mycket och gör allt mycket roligare haha. Jag har ju minst på mig varje dag 3 halsband, 1 klocka, och 7 ringar. Men skulle gärna vilja ha ännu mer! Helst av allt vill jag vara som en smyckad julgran varje dag. I och med min besatthet av smycken har jag ju även genom åren lyckats hitta mina absoluta favoritmärken. Ni vet märken som alltid har massa fint och där man gärna hade klickat hem hela sortimentet. Ja men ordagrant tips på guldgruvor!
 
Först ut är svenska All_Blues som jag älskat sedan de lanserade för några år sedan. Varje kollektion är to die for men jag älskar framförallt deras klassiska “hammered” linje. Skulle gärna vilja ha allt i både guld och silver från den.
 
En annan guldgruva är smyckesmärket Alighieri Jewelry som jag ju skrivit om innan. Varje smycke är inspirerat av poeten Dante Alighieri och av hans 100 dikter. Jag älskar verkligen det här märket och enda anledningen till att jag inte äger ett endaste smycke från det än är på grund av att jag vill ha för mycket och aldrig kan bestämma mig eller välja vilket. Måste spanas in om ni inte redan vet om det!
 
En tredje skatt är det Brasiliansk-amerikanska märket Ana Khouri som gör magiska örhängen och diamantsmycken. Jag som inte är ett så stort fan av just örhängen på mig själv älskar allt som den här kvinnan designer där ett av hennes mest ikoniska örhängen, och min personliga favorit piece, är den glittrande skönheten ni ser ovan längst ner i gult och rosa.
 
Sist, det danska smyckemärket Griegst designat av Arje och Irene Griegst. Herregud vad mycket fint de skapar! Älskar det “hammrade” lite mer råa/matta guldet ihop med de vackra diamanterna. Tycker de verkligen ha lyckats få något som en diamant att kännas både cool, elegant och edgy. Och de båda ringarna här ovan hade jag ju inte direkt tackat nej till att bära typ varje dag!