WATCH THIS

Blog post in collaboration with Orrefors and Ur&Penn

O-time.Orrefors.Ur&Penn.Caroline.SandstromO-time.Orrefors.Ur&Penn.Caroline.Sandstrom.2O-time.Orrefors.Ur&Penn.Caroline.Sandstrom.3
 
Jag verkligen älskar klockor. Så när jag fick nys om nya samarbetet mellan Orrefors och Ur&Penn kunde jag inte annat än tacka ja till ett samarbete med dem. Eller såhär var det faktiskt. Först när jag såg klockan tänkte jag “men det här var väl inget speciellt. En rund klocka med läderarmband – vad är det som är så speciellt med det?” Men de tankarna fick jag ju äta upp ganska fort för så fort jag såg klockan i verkligheten förstod jag vad det handlade om. Glaset är nämligen facetterat, något jag faktiskt aldrig tidigare har sett på just en klocka – och jag älskar det. Jag tycker att designern Lena Bergström verkligen har lyckats skapa en snygg och unik klocka som du faktiskt kanske mest just bär som ett smycke. För det är vad klockan är – ett riktigt fint smycke som blänker fint på armen. Sedan älskar jag att Lena tillsammans med Orrefors, ett företag som funnits sedan 1898, har fokuserat på det dem är bäst på – glaset. Samt att man såklart ser kopplingen så tydligt mellan deras egna typiska facetterade glas och klockan.
 
Klockkollektionen O-Time by Orrefors kommer i sex olika utföranden där det finns sex olika armband från Tärnsjö samt bakgrunder att välja på men där alla såklart har samma facetterade glas. Samarbetet mellan Orrefors och Ur&Penna är ett exklusivt samarbete och finns bara i vissa utvalda butiker, men däremot finns ju såklart alla klockor att köpa online och en direktlänk till dem hittar ni här. Ja men helt ärligt, hur snygg är den inte!
 

Blog post in collaboration with Orrefors and Ur&Penn