LAST WEEK

Caroline.Sandstrom.Spanien
Knitted sweater/Acne Studios. Jeans/Levis

 
Förra veckan i Spanien såg jag ut såhär när vi var iväg och location scoutade inför kampanjen vi gjorde för Chimi där nere (mer om det sen för tror resultatet faktiskt kommer bli helt magiskt). Älskar den här stickade randiga tröjan jag köpte från Acne precis innan hösten och har älskat den hela vintern. Det bästa är att jag även vet redan nu hur mycket jag kommer älska den även i vår och sommar under kallare nätter. Så värt när man investerar i plagg som man sedan bär var och varannan dag. Då var de där svidande pengarna i plånboken trots allt värt det.
 
Har bara varit hemma i fyra dagar men jäklar vad jag redan saknar vädret, ljuset och värmen som bjussades på därnere. Älskar även när det är lite kallare i vinden men varmt i solen så man fortfarande kan bära stickad tröja ihop med jeans utan att det blir för varmt eller för kallt. Man kan väl säga som så att våren, du är välkomen NU!