COLOUR SCHEME

Inredning.Caroline.Sandstrom.Studio.Oliver.Gustaf.Perspective.Studios
Färg, form och stil jag just nu är extra inne på. Är helt inne på gråa, beiga, bruna, krämvita och naturnära toner och helst i kombination med varandra. Och tre möbler/inredningsdetaljer jag gärna hade haft hemma just nu är de tre ni ser ovan. Älskar verkligen den där soffan som ni hittar inne på Perspective Studios. Dock helt OMÖJLIG för oss att äga då vi har Bråke som hade smutsat ner den på 1 sekund. Sen vill jag så gärna ha den här piedestalen skapad av duktiga Matti Carlson. Hade passat så bra i vårt vardagsrum med vår nya väggfärg. Sist skulle jag gärna även vilja köpa ett eller två nya kuddfodral i den här färgen döpt till “Nut”. Älskar den mättade brun/beigea tonen.

Colour scheme on my mind and new pieces I would love to have at home! Couch from Perspective Studios, pillow cases in the perfect matt brown colour and the perfect side board stool for our livingroom made by the talanted Matti Carlson.