MALLORCA

Mallorca-Caroline.Sandstrom
Imorgon sticker jag på en tre dagars jobbresa tillsammans med Nelly efterfölljt av två dagar ledigt under helgen. Vi ska dit och plåta kampanj för Petras fina brudtärnekollektion som hon designat för dem. Är verkligen såååå peppad på den här jobbresan och helgen som blir en grande tjejhelg delux. Att vi även ska bo i typ världens finaste stenhus uppe i Valdemossa där bergen och havet blir vår backdrop gör inte saken sämre. Jag kommer packa med mig massa vår/sommarnytt, något jag inte direkt är asosugen på att slänga på mig, samt många goa klassiker som shortsen, baddräkten och solglasögonen ovan! Håller er såklart uppdaterade från resan!

Tomorrow I’m going to Palma for a three-day work trip! Very trilled about this one because it’s a campaign shoot for my BFF Petras bridesmaid collection for Nelly. I will bring a lot of spring fresh clothes that I’m very excited to wear (finally) and then also a lot of wardrobe classics for me like the bathing suit, sunglasses and shorts above. And of course I will share everything I can here.