LADY MINERALS 8470 SMOOTH WHITE

DSCF2813
Innan ommålning

DSCF2814

Innan ommålning

 
Som jag hintat om tidigare är vi äntligen klara med vardagsrummet här hemma! Och vi kan nog inte vara nöjdare med resultatet. Är så glad över att vi valde att måla in allt som stuckaturer, lister, fönsterfoder, element etc i samma kulör. Gör sådan stor skillnad och skapar, enligt min smak, ett mycket stilfullare rum. Det blir nästan pampigt på ett opampigt sett. Är även så glad över att vi tog beslutet om att måla in våra garderober i vardagsrummet. Förut var de verkligen störiga och tog mer plats än vad de förtjänade, men nu smälter de in på ett snyggt sätt och tillför istället en ny dimension som jag tycker är väldigt fin. Det enda som saknas är små subtila handtag i koppar eller blankt krom men annars ser allt ut som det ska.
 
Bilderna ovan är alltså bilder på hur rummet såg ut innan. Trist och med en icke existerande personlig touch. Inte alls min smak med andra ord. Jag ville ha något speciellt och något som kändes vi och inte en färg som någon annan valt åt oss om ni förstår vda jag menar. Är så glad över att vi valde just kalkfärg att måla med då det verkligen skapade en helt annan känsla i rummet. En jäkla pangkänsla faktiskt haha. Älskar att vara här inne nu!
 
Här nedan ser ni alltså resultatet. Valet landade på kulören som heter Lady Minerals 8470 Smooth White från Jotun efter att vi hade provmålat några olika varianter (ni kan läsa mer om det här). Vi trodde faktiskt innan vi provmålade att vi skulle landa i en annan färg men så fort vi provmålade denna blev den precis den färgen vi ville ha i rummet på väggarna. Vi ville att det skulle vara en färg som gick i en beige/grå ton med en touch av grönt i. Och ja, jag tycker ändå vi lyckades med målet helt ok! Om ni har några frågor om färgen, hur man målar eller vad som, är det bara att kommentera. Ni hittar kommentarsfältet genom att klicka på rubriken längst upp, sen är det bara att scrolla ner så kommer ni rätt. Annars kan ni ju alltid maila mig som så många av er faktiskt redan gör! Älskar ju när jag kan hjälpa till!

Say hi to our new wall colour belove at home (the pictures above is before pictures). I’m totally in love with this shade and this chalk paint and can’t be happier about the result! The colour we choosed is the one called Lady Minerals 8470 Smooth White from Jotun. A grey/beige colour with a touch of green. Love it!
 

Farg.Jotun.Minerals.Smooth.White.Caroline.Sandstrom.Hemma.Hos

Älskar vår nya urna från Perspective Studio som matchar så fint med väggen.

Farg.Jotun.Minerals.Smooth.White.Caroline.Sandstrom.Hemma.Hos.3Farg.Jotun.Minerals.Smooth.White.Caroline.Sandstrom.Hemma.Hos.6

Tycker verkligen rosa, grått, beigt och svart är fyra färger som verkligen gifter sig snyggt tillsammans. Är helt kär i kombinationen. Och vad tycker ni om de inmålade garderoberna? Visst blev det snyggt?

Farg.Jotun.Minerals.Smooth.White.Caroline.Sandstrom.Hemma.Hos0Farg.Jotun.Minerals.Smooth.White.Caroline.Sandstrom.Hemma.Hos.7

Vårljuset!!

Farg.Jotun.Minerals.Smooth.White.Caroline.Sandstrom.Hemma.Hos.39

Haha saknas definitivt en taklampa här! Ska bara sälja allt jag äger och spara ihop till den från Douglas & Bec.

DSCF3026