MOOD – YELLOWS, SPRING, BEIGE AND BLACKS

Moodboard
Så taggad på vår, sobra toner, gula kulörer och öppna skor och fält haha. Nä men på riktigt! Känner verkligen craving efter bara ben, tunna plagg, lite färg kanske och då helst pastellgult och sen värmen. Var så skönt att vara borta där förra veckan så fick mersmak kan man väl säga! Just nu går även tankarna såhär som moodboarden visar ovan.
  
Är väldigt inne på beigt och gult när det kommer till garderoben men även i hemmet. Det kommer ju såklart inte bli en gul vägg här hemma, vad tror ni hehe, men skulle däremot gärna vilja addera in färgen mer i forma av detaljer. Eller ja, varför inte bara slänga in det här million dollars badkaret? Ja tack! Synd bara att det inte är gjort för att varken bada eller ha hemma i badrummet.
 
En anna dille jag har är på skor som ser ut som de svarta här ovan från Tibi. Kan inte tänka mig något värre än höga klackar just nu, vill bara ha låga klackar och precis i den här modellen. Kanske måste unna mig dessa i lack så jag har ett par till att varva mina från Mango med. Snarlika men ändå olika!
 
Sen, kan vi prata lite om den här arkitektdrömmen ritad av John Lautner i Acapulco, New Mexico. Tjäna perfekta semesterbostaden och hallå drömmen som just nu känns väldigt avlägsen.
 
Sen sist, den här soffan bara växer och växer i mina ögon. Oavsett om det blir denna eller någon annan är det verkligen dags för en ny, snarast, pronto, ahora!