THIS WEEK

01-1
 
Ett hem som just nu ligger uppe på Residence och som verkligen inspirera mig är Alexander Söderqvists hem. Älskar tonerna och den sobra känslan som ryms i hela lägenheten. Dessutom blev jag som på nytt kär i fåtöljen från Massproduction i rosa. Så fin ihop med de beigea, krämvita och gråa kulörerna. Färgen på gardinerna är även helt i min smak och något jag vill kopiera rakt av till vårt vardagsrum. Snyggt Alexander! Se mer av lägenheten här.
 
balmuir_castello_bedlinen_sand_1.Caroline.Sandstrom.Sverige
 
Gick förbi finländska Balmuirs butik igår som äntligen ska öppna här i Sverige i Stockholm på Grev Turegatan. Öppningen är i mitten/slutet av maj så några veckor kvar tills man kan spana in deras sortiment live. Men tills dess tycker jag, om ni inte redan varit inne och kikat, att ni ska spana in deras “Home Textiles” linje. Så mycket snyggt i bra kvalitéer. Mitt favorit bedset är tillexempel det här i en sandfärgad satin. Galet skönt!
 
1565D016D7CF98A38C695FCC138D21A8
Sist – fan, fan, fan! Ledsen för svordomarna men förlorade precis de här två stolarna inne på Lauritz. Så jäkla typiskt! Hade varit perfekta här hemma ju. Men, men… det är bara att leta vidare efter modellen “EJ 205 Flamingo” designad av Johannes Foersom & Peter Hiort-Lorenzen.