TREASURE

Renovering.Speglar.Caroline.Sandstrom.4Renovering.Speglar.Caroline.SandstromRenovering.Speglar.Caroline.Sandstrom.2Renovering.Speglar.Caroline.Sandstrom3
I fredags kom en killkompis över till oss för att hjälpa oss borra upp våra gamla beslag i köket som på något sjukt sett satt som klistret. Så nu har vi äntligen fått bort all mässing och ersatt den med silver och krom istället. Kommer bilder på detta sen såklart! Iaf, det var så att vår killkompis av en slump hade med sig en specialsåg som gör att du kan såga i t.ex en vägg rakt i den om ni förstår vad jag menar. Ganska otippat ändå men det gjorde att vi bestämde oss för att såga ut en 10×10 cm fyrkant i våra fönsterfoder. När vi har knackat har det nämligen låtigt ihåligt så vi har alltid varit sugna på att se om det fanns något bakom – vilket det ju visade sig göra.

Obeskrivlig lycka haha när man hittar gamla sekelskiftsspeglar bakom. Vi har sju fönster totalt i lägenheten så det här ska bli ett riktigt kul projekt att testa. Vi kommer ta in hjälp när det kommer till tätningen samt restauration av vissa lister, men sen kommer vi göra allt annat själva. Ganska peppad ändå! Visar såklart bilder när det är klart.

Found this beautiful stucco behind Mdf discs in our windows this weekend. Jackpot! Can’t wait to fix all of our seven windows which hopefully have the same stucco behind!