THIS WEEK

e99d2c2e8bd82481ddb1812ee5707aa2
Ett finare sovrum får jag nog iaf leta efter. Precis exakt såhär hade jag velat att det skulle se ut hemma hos oss. Vi ska ju äntligen måla om sovrummet men till vilken färg vet jag inte riktigt än. Men blir väldigt sugen på den här krämvita kulören men ljusgråa lister. Väldigt sobert och cleant men samtidigt varmt och inbjudande.
   
85040518504059-1
Just nu ligger den här fina lägenheten ute till försäljnig. Detaljerna är insane! Sen helheten totalt. Så fint jobb av Lotta Agaton.
   
13_PS_MDW18_SIX_SIXPROJECT_SIXGALLERY
Six Projects visade upp den här fina skärmväggen nu under Salone de Mobile i Milano. Jag föll såklart direkt för den och hade gärna använt den i kommande inredningsprojekt.
 
BN-JB134_0626GU_M_20150623111611
Jag hade gärna haft den här platsen hemma och om jag hade haft en balkong eller en uteplats och haft möjligheten till att öppna upp och göra något liknande hade jag gjort det. Materialen går så fint ihop med naturen och den här platsen känns harmonisk på helt rätt sätt! 
  


Jag obsessar just nu ganska hårt över de här fyra äckligt snygga accessoarerna från Phoebe Philos senaste och sista kollektion för Céline. De där stövlarna, väskan, örhängena och de snörade vita skorna är bara för mycket! Känner att jag hade varit lyckligare med detta i min garderob haha.