LINEAIRE

Lineaire.Perspective.Studio.Isama.Nouguchi.Caroline.Sandstrom.Hemma.HosLineaire.Perspective.Studio.Isama.Nouguchi.Caroline.Sandstrom.Hemma.Hos (kopia)Lineaire.Perspective.Studio.Isama.Nouguchi.Caroline.Sandstrom.Hemma.Hos 3(kopia)
Ett märke som jag jobbat mycket med i olika inredningsjobb är med svenska Lineaire. Jag älskar faktiskt alla deras produkter där de rena linjerna, materialvalen och enkelheten faller mig precis i smaken. I onsdags förra veckan mötte jag upp min vän Madde (en av de två grundarna bakom Lineaire) på en AW som kom dit och överraskade mig med den här fina presenten – deras tidningsställ i valnöt. Jag är helt kär i det och tycker det är minst lika fint utan som med böcker eller magasin i. Älskar även hur feminint det känns i formen och maskulint i materialvalet. Den perfekta kombinationen! Sen blir ju pricken över i:et kromlinjen som även är deras signum och en återkommande design i alla deras produkter. Spana in märket här! Sen tycker jag även ni ska börja läsa Maddes blogg som är riktigt bra och fylld på inspiration!

New in, beautiful magazine stand in walnut by Lineaire. In love!