MOODBOARD

Modboard-Caroline.Sandstrom
Sitter just nu och letar inspiration till ett kommande kontors inredningsuppdrag. Älskar den här delen av jobbet, eller helt ärligt älskar jag alla delar. Ja jo jag kankse inte direkt älskar att släpa på massa tunga saker, packa upp lådor, slänga otymplig emballeringar samt forsla runt grejer, men det är ju också det som är charmen med jobbet. I alla fall. Det här moodboardet ovan är inte till jobbet, men alltid när jag letar efter inspirationsbilder som ska försöka förklara stilen så bra som möjligt för kunden faller jag in på lite olika spår till andra projekt och då kan det resultera i en avstickande moodboard istället. Gillar verkligen den här färgpaletten. Så vacker, harmonisk men ändå vågad och lite lite kaxig. För det får absolut inte bli för sött enligt mig.

Moodboard of today. Love this colour combination!