LAMP ADDICT

Lampor.Caroline.Sandstrom
I jobbet får jag ofta frågan om vad man ska ha på väggarna i form av konst. En jäkla svår nöt att knäcka! Är ju en supersvår fråga såklart då det både är väldit personligt och individuellt vad man gillar. Men det är ju också som oftast pissdyrt. Jag personligen vet ju ibland inte heller riktigt vad jag gillar, ett problem jag verkar delar med de flesta.
  
Däremot så tycker jag inte alltid att saker man sätter på väggarna måste vara just konst i bemärkelsen av en tavla. Jag tycker att ett objekt av olika slag minst lika bra kan bära upp den uppgiften. Som en lampa till exempel. Jag älskar att inreda med lampor, tak som vägglampor, och att hänga dem på diverse ställen där de egentligen kankse inte ska hänga. Älskar till exempel taklampan längst ner i vänstra hörnet. Så snygg att placera lite off i taket och nära en vägg. Ja men ett litet tips bah. För är ju lätt att glömma allt annat fint man kan ha på väggarna istället för just konst!