NEW KITCHEN

Kok.Fore.Skiss
 
Som jag skrev i det här inlägget är vi ju så sugna på att göra om köket! I veckan kommer förhoppningsvis en byggmästare och kikar på om väggen är möjlig att riva och om det går då kommer det finally att hända. Jag är övertaggad! Skissade upp en före och en efter skiss lite snabbt för att känna på det eventuella nya rummet. Och det var ju sådär smart. För man ser ju att det kommer bli så mycket bättre och nu vill man ju inte ha något annat! Bilden ovan är alltså så det ser ut idag. Vi har ju lite mer möbler hehe men ritade in de stora pjäserna bara. Älskar vårt vardagsrum och kök som vi har det idag, men “problemet” är den där väggen som sitter emellan på 60 cm som gör att man inte kan prata med varandra om en är i köket och den andra i vardagsrummet.
Kok.Efter.Skiss
 
Här är en skiss på hur det kan komma att se ut. Så mycket luftigare och skönare! Sen så gött med extra förvaring i köksön samt ett till ställe att hänga på. Man vill ju att ens lägenhet ska vara så social som möjligt. Eller vi vill det i alla fall. To be continued…

Here is a before and after sketch on how our kitchen and living room looks like today. We want to tear down the wall between the two rooms and I really hope we get OK from the building contractor. If we do, the new planning will hopefully look like the last sketch above, with more space and a new kitchen island to hang at!