WEEKLY MOOD

Moodboard.Caroline.sandstrom
Wall lamp and tiles/Pierre Yovanovitch. Earring/Jacquemus. Table/Samo table Carlo Scarpa. Show/Jacquemus SS18. Art/Unknown. Mood pic/Styleheroin.

 
Älskar allt ovan! Och framförallt tillsammans. Är dock så lack över attjag inte slog till på dem där perfekta sommarklänningen från Jacquemus när den fanns inne… nu slutsåld överallt! Men så är det väl alltid – man vill ha det man inte kan få. Oavsett vad är det dags för mig att ta en rejäl vända online och klicka hem lite nya plagg inför semestern och sommaren. Blev så sjukt inspirerad av Louis Vuittons Resort 19 visning som gör att jag bara vill bära kort kort nedtill och oversizat upptill ungefär. Sen är jag sugen på färg, och på örhängen. Vill gärna äga dessa ovan (den blåa pluppen och sollängden), också från Jacquemus.

Things on my mind!