WISH LIST

Moodboard.Jessica.Hans.ATP.Atelier.Seashell.necklace.YSL.SS18

Om några veckor fyller jag 30 år och om jag hade haft en önskelista så hade de här sakerna hamnat på den. ÄLSKAR de här sandalettklackarna från YSL. Så jäkla snygga. Har letat överallt men hittar de ingenstans. Är från deras SS18 visning så borde ju finnas i butik kan jag tycka. Om någon av er hittar – snälla låt mig veta vart de finns att köpa!
 
Älskar ju “knäppa” vaser som sticker ut och skulle gärna haft den som står på bordet hemma hos Harry Nuriev i hans Brooklynlägenhet hemma. Och gärna då med samma torkade rosa blommor i! En annan vas jag också gärna skulle velat ha hemma är den bredvid av Jessica Hans.
 
Den här väskan från ATP Atelier har jag ju redan i vitt, och använder den var och varannan dag. Älskar den för att den är så liten men att man ändå får plats med allt så som pennor, anteckningsblock, mobilen, kameran, diverse skit och sen smink vid behov. Skulle gärna mixa den med den här citrongula färgen. Så fint! Speciellt ihop till en helsvart outfit! Ja tack!
 
Sist – den här bilden säger kanske inte så mycket för er men jag som ju älskar snäckor blir superinspirerad och blir så sugen på ett snäckhalsband med pärlemorssnäckor (dock såklart i mindre size).

If I had a wish list for my upcoming thirteen birthday this would be on it. Heels from YSL. The vase in Harry Nuriev Brooklyn apartment and the vase by Jessica Hans. The PERFECT lemon coloured bag from ATP Atelier (love this model and size). And last, a new seashell necklace (I know this one is not a necklace but it makes me want a new one anyway).