VERSATILE PERFECTION

I samarbete med Wolford
 
WolfordFatalBlogg1
WolfordFatalBlogg2
Vad skulle man, eller iaf jag gjort utan basplaggen i garderoben? Jag älskar fasen baskläder och har en uppsjö av dem hemma (vissa anser att jag har för mycket av basvarorna men jag anser att så inte är fallet. Man kan aldrig ha för mycket haha). En stor anledning till att jag just gillar baskläder så mycket är för att jag 1. Är för snål och vill kunna styla mina plagg på flera olika sätt utan att man tänker på att kavajen jag bär idag är samma som igår och 2. att jag just kan styla plaggen på flera olika sätt vilket gör att jag får mer än ett plagg när jag köper ett basplagg. En helt perfekt matematik i mina öron!
 
Det är också just av den anledningen jag gillar Wolfords Fatal klänningar så mycket. Den här klänningen går nämligen att bära lite som man vill. Du kan bära den som en kort klänning som jag gör på bilden ovan. Men du kan också bära den i precis vilken längd du vill, du kan bära den som kjol, du kan bära den som topp, du kan bära den som långklänning, ja du kan i princip bära den precis som du vill eftersom nog bara fantasin sätter gränserna här. Min favoritkombination är så jag ser ut ovan. Ihop med en herrkavaj med breda axlar, spetsiga skor, mycket smycken och bara ben.

I love clothes that you can style and match and wear in versatile ways – exactly like the Fatal dress from Wolford. I mean how nice is it not that you can wear it as a short dress as above or like a long dress or why not like a skirt or a top? A perfect piece to have in your wardrobe to say at least.
 

I samarbete med Wolford