FOR MY FACE

Aesop.Caroline.Sandstom
När det kommer till mitt ansikte är jag riktigt försiktig med vad jag använder för produkter på det. Även när det kommer till smink! Jag har en väldigt känslig hy och märker direkt när inte en produkt passar genom röda prickar och utslag. Jag har genom åren testat många olika krämer på grund av det men landar alltid i att Aesops produkter är bäst för mig vilket gjort att jag stannat där. Konstigt nog kan jag dessutom i princip använda allt från deras olika serier utan problem. Kanske inte deras absolut fetaste krämer men det mesta. Här ovan är tre av mina favoriter just nu som består av en toner, en ansiktskräm samt deras makeup remover som är riktigt, riktigt bra!

My absolut favourit beauty brand when it comes to my face – Aesop! And above is three of my favourite products at the moment.