STILL GOING STRONG

Renovering.CarolineSandstromRenovering.CarolineSandstrom2Renovering.CarolineSandstrom1
Renoveringen här hemma är fortfarande i rullning och vår senaste upptäckt blev det här! Väggen som vi hade tänkt öppna upp mellan kök och vardagsrum gick tyvärr inte att öppna upp pga att den var alldeles för tjock. Eller allt går ju men vi hade behövt stötta upp från grunden vilket skulle kosta alldeles för mycket pengar. Så vi bestämde oss istället för att se om det även här bakom tunna spånskivor fanns något. Blev jäkligt glad när det fanns det, kommer bli så snyggt när det är restaurerat och klart. Detta gjorde även att öppningen trots allt blev cirka 30 cm större vilket faktiskt gör stor skillnad. Ska bli så kul att se det klara resultatet samt visa er fönstren som snart är klara. Eller de i kök och sovrum är klara men vi har extrarummet och vardagsrummet kvar, men snart så!