ALPES

Semester.Osterrike.Caroline.Sandstrom5Semester.Osterrike.Caroline.Sandstrom2Semester.Osterrike.Caroline.Sandstrom3Semester.Osterrike.Caroline.Sandstrom.1Semester.Osterrike.Caroline.Sandstrom
Wow, att tiden kan gå så fort! Är för er som följer mig på Instagram på semester och innan dess var det upp till öronen fullt med jobb. Jag snittade nog 12h per dag på jobbfronten innan vi åkte vilket såklart känns magiskt nu när man är borta, att allt det där man skulle hunnit med hans med, men något som tyvärr gjort att jag inte hunnit lägga upp något på länge här! Men viktigt med semester också. Nu är vi inne på vår sjätte dag på semestern och befinner oss just nu i Italien. Men innan dess var vi i Österrike i Mayrhofen och här kommer lite bilder från en vackra platsen. Ett helt magiskt ställe och jag rekommenderar er starkt att åka till alperna även under sommaren. För det är verkligen något helt annat!
 
Idag står däremot något annat än vandring på agendan. Men mer om det i bilder sen! Hoppas ni får en magisk onsdags!