HOME!

IGtshirt

T-shirt and shorts/Zara. Sunglasses/Rayban. Anklet/C’Shell


Det där med att jag skulle återkomma under semestern med updates gick ju som ni märkt sådär. Hade sådan ångest precis när jag skulle öppna statistiken för att se om ens någon av er fanns kvar efter så dåligt uppdaterande från mitt håll och till min stora glädje, och förvåning, har ni trots ingen uppdatering besökt mig. Är så otroligt tacksam för det! Förlåt för noll existerande poster men kände att det räckte att uppdatera Instagram den här gången. Behövde semester på riktigt! Sen är det faktiskt så om jag ska vara helt ärlig att jag kommer byta från den här hemsidan till en annan så har inte heller känt att inspirationen funnits där då jag vetat om att något nytt och ännu bättre väntar. Men mer om det sen när allt är klart för kan inte berätta mer än så nu. Däremot kommer iaf bloggen från idag fortsätta som vanligt vilket jag är väldigt taggad på!
 
Har fortfarande lite inspirationstorka men tror det kommer släppa så snart man kommit in lite mer i jobbet. Den här förmiddagen har dessutom spenderats på ett av kontoren jag inreder för att sätta de sista detaljerna vilket alltid är en tömmande process under och efteråt för inspirationen då många viktiga beslut ska fattas.
 
Om ni vill så får ni gärna kommentera vad ni vill läsa mer av här, hade garanterat gjort mycket för inspirationen! Hur har förresten er sommar varit? Hoppas helt magisk och att ni har njutit till max!