YESTERDAY

Prada.StellaMcCarrnet.Cos.Chanel
Men hallå! Jag lever, tro det eller ej! Och igår lyckades jag sätta på mig kläder och ta mig ner mot stan och säsongens modevecka.
 
Har helt ärligt den senaste tiden gått runt i träningskläder då jag verkligen inte har haft något som helst engagemang till vad jag ska ha på mig. Känns som att jag har tappat modeådran helt. Eller tror faktiskt helt ärligt att min icke existerande kreativitet till kläder just nu beror på att all min kreativitet går åt till mina olika inredningsuppdrag vilket tillslut gör att inspirationen till kläderna helt enkelt tar slut. Visste ni att anledningen till att Steve Jobs alltid hade samma typ av kläder på sig berodde på just det – att inte lägga massa onödig kreativitet och beslut på vilka kläder man ska bära på morgonen då man bara har ett visst antal bra beslut per dag. Tror jag eventuellt fortsätter på hans manér ett tag till framöver. Känns ändå soft! I alla fall, igår såg jag ut såhär i byxor från Stella McCartney, t-shirt från COS, solglasögon från Prada och väska från Chanel.