NOW OR NEVER

I samarbete med Nordiska Galleriet
 
NordiskaGalleriet.Caroline.Sandstrom
Fåtölj/Fritz Hansen “Svanen” Nordiska Galleriet
 
Är ni som mig alltid lika sugna på att röja upp, sälja av och köpa nytt under hösten? För mig gäller detta allt jag har och äger förutom vissa klassiker och godbitar som jag aldrig kommer att byta ut såklart. Jag får liksom hets på vissa saker hemma och vill bara göra mig av med dem. Men så får jag också ett oerhört sug på att fylla på med nya, mer välinvesterade pjäser som man istället har för resten av livet.
 
Nordiska Galleriet är ju för er som är inne här och läser en av mina favorit inredningsbutiker. Här hittar jag mycket till vårt hem men det är också hit jag vänder mig när kanske inspiration tryter eller om jag vill hitta det där extra till ett inredningsjobb eller styling. Just nu har de en härlig fåtöljkampanj för plånboken och för dig som kanske varit sugen på den där Gubi eller Fritz Hansen fåtöljen till exempel. De erbjuder 12% rabatt på utvalda märken som Fritz Hansen, Carl Hansen, Vitra, Gubi med mera! Kampanjen pågår till och med 17 september så det gäller att passa på.
 
Jag personligen är riktigt sugen på Gubi fåtöljen här nedan i samma tyg och färg. Så snygg! Sen älskar jag även den klassiska “Svanen” här ovan från Fritz Hansen och klassikern PK22 designad av Poul Kjaerholm här nedan. Är även äckligt sugen på den där apsnygga lampan från Roll & Hill (ej rabaterrad tyvärr haha) och aluminium bordet från Frama. De har nästan för mycket snyggt att hantera!
Nordiskagalleriet.Caroline.Sandstromcollage
Lamp/Roll & Hill. Armchair/Fritz Hansen. Velvet Armchair/Gubi. Aluminum Table/Frama.