KONSTEN OM KONST

I samarbete med The Ode to
Blogg2Blogg1Blogg3
Konsten om att inreda med konst är en fråga jag ständigt får och det är i princip den vanligaste frågan av dem alla. Jag själv som jobbar med inredning tycker också att det är otroligt svårt med konst enda fram tills att man hittar rätt och det är det jag tror och har kommit underfund med allt handlar om.
 
Att pusha fram konst hemma har aldrig varit min grej, och jag tycker nog alla ska tänka sig för en eller två gånger innan man fyller sina tomma väggar med motiv man kanske ändå inte riktigt gillar. Jag tror man bara i slutända lägger onödiga pengar på motiv som man tillslut kommer att göra av sig med på ett eller annat sätt efter något eller några år. Därför tycker jag att ett mycket bättre och hållbarare alternativ är att vänta tills man hittar rätt. För tro mig, det gör man!
 
Nu gör jag ju ett samarbete med The Ode To men anledningen till att jag gör samarbetet är ju för att jag älskar de dem gör. Att köpa konst är ju inte direkt billigt och ibland känns det som att man antingen måste lägga flera tusen på något, eller att det andra alternativet är ett trist fotoprint att hänga på väggen hemma. Men det är just av den här anledningen jag älskar The Ode To så mycket. Inne hos dem hittar du nämligen unika verk, till överkomliga priser och i limiterade upplagor vilket i slutända leder till att alla inte har samma och att du blir mer unik i dina val.

Här inne hittar du en fin blandning av olika verk och just nu hänger det här fina verket av Alina Vergnano hemma hos mig, som är helt i min smak! Vill ni se mer verk kan ni göra det här.