THE WEEKEND

IMG_6875

Sunglasses/Prada

 
WOW! Vilken helg! Helt översköljd av känslor. Att fira ens bästa väns bröllop i dagarna tre och dessutom få den stora äran att toasta det samt vara brudtärna tar på krafterna både innan och efter. Har däremot haft förmodligen en av de bästa helgerna i livet. Älskade varje stund av allt och är så ledsen över att det är slut. Gråter! Men minnet kommer jag bära med mig för livet och det är jag otroligt tacksam över!
 
Hade inte en lugn stund innan bröllopet och jobbade från 7.00 till sent på natten för att hinna med allt och nu när man är hemma igen är det fullt ös direkt. Den här hösten har verkligen varit fullspäckad med så mycket kul! Är däremot så glad över att vi fick en dag innan och en dag efter bröllopet där fokus låg på återhämtning. Och såhär såg det ut första dagen och morgonen i Frankrike när vi bodde på ett av de finaste hotellet jag iaf har bott på. Le Mas des Herbes Blanches heter det och det var värt varenda krona. Jag måste åka hit igen och bo en längre tid och utnyttja området bättre. För satan vad vacker det var! Ja ni ser ju utsikten – herregud!

I had the best weekend celebrating my best friends wedding with the love of her life. So over overwhelmed with so many beautiful feelings and memories!
 
This was I the day before the wedding in Provence at one of the most beautiful hotels I ever stayed at – Le Mas des Herbes Blanches. Totally recommend it and I personally need to go back very soon.