SCULPTURAL FORMS

Inlägg i samarbete med The Ode To
Blogg.2.3.NYBlogg.2.1.NYBlogg.2.2.NYBlogg.2.4.NY

Vase/Lillian Tørlen. Head sculptural/Kristiina Hataaja. Painting/Erika Gerdemark. Bone sculptural/Lisa Hellrup.

 
Det bäst jag vet är att inreda med konst som är skulptural och som inte sitter på väggen utan som även står på golvet eller på någon missplacerad plats i rummet. Jag älskar när man hajar till och tänker att ”den där saken måste stå fel”, eller ”den där skulpturen kommer snart att ramla ner” eller liknande. Att de fina verken helt enkelt blir intressanta direkt i betraktarens ögon.
 
Det är också av den anledningen jag är så kär i den har fina vasen från Lillian Tørlen som finns inne hos The Ode To nu. Tycker den är helt magisk och gillar skarpt att den är designad och konstruerad så att det ska se ut som om att den håller på att ramla av från piedestalen. Sen är jag super förtjust i den fina färgglada tavlan på väggen av Erika Gerdemark. Tycker den är så vacker i sina färger. Är även helt kär i huvudet av Kristiina Hataaja och av benknotan skapade av Lisa Hellrup.
 
Som jag nämnde i det här inlägget gillar jag ju just The Ode To på grund av att det samlar på såhär fina verk hos sig som är unika, sticker ut och som samtidigt är limiterade. Ett koncept som verkligen passar mig och en hemsida jag på riktigt tycker ni ska kika närmare på. Jag personligen önskar att allt på bilden var mitt. Den drömmen!

Art pieces that I’m totally in love with over at The Ode To. A place totally worth checking out if you ask me!
 
 
Inlägg i samarbete med The Ode To