ON MY MIND

Anton.Alvarez.Tibi.Attico.akuro Kuwata

Dress/Attico. Pot/Takuro Kuwata. Skulpture/Anton Alvarez. Pants/Tibi.

 
Är väldigt inne på blått och rosa bode när det kommer till inredning som till mode. Och fyra produkter jag är väldigt sugen på just nu är dessa ovan. Åker till Frankrike igen nästa helg för nytt bröllop där den här klänningen från Attico hade passat perfekt att bära iom klädkoden “sommarfin”. Jag inspireras väldigt mycket av den japanska estetiken i allt jag gör och är bland annat helt besatt av deras sätt att skapa vacker keramik. Har haft ögonen för konstnären Takuro Kuwata länge och är helt galen i den här krukan. Älskar alla skulpturer Anton Alvarez gör i lera och vill verklige äga ett verk av honom en vacker dag. Jag är ett stort fan av kläder som är sköna och därav älskar jag ju tracksuit byxor. dessa från Tibi är helt perfekta i sin prasselhet och färg.

Beautiful decor pieces and clothes on my mind. This would be the perfect dress from Attico to wear for an upcoming wedding I’m attending in France next weekend. Japanese pot cravings by the artist Takuro Kuwata. I need something in clay by Anton Alvarez in my home. And last but not least – as you know I love tracksuit pants and these from Tibi are just perfect.