AWAY BUT STILL HERE

IMG_8632
 
Oj, oj, oj! Här har det uppdaterats som aldrig förr… Nä skämt åsido så har jag, precis som senast jag inte hade skrivit här på ett tag, haft långa dagar med mycket jobb som inte lämnat någon tid över till annat. Har blivit en del resor som också slukat tid. Jag har fortfarande mycket att göra men känner att jag verkligen saknar att uppdatera här. Och jag saknar er! Däremot som jag skrev för ett tag sedan kommer det komma något nytt snart (eller inom 2 månader förhoppningsvis men i mitt huvudet är det snart då tiden kutar förbi) som jag är otroligt peppad på. Det kommer bli något annat, något som jag tror ni kommer älska, och något som passar in i mitt liv bättre, som känns mer jag och som går i linje med det jag vill göra. Men tills dess ska jag bli bättre här. Tack för att ni fortsätter kika in här. Det värmer lika mycket varje gång att se att ni fortfarande finns kvar. Hoppas ni får en magisk söndag! Så hörs vi här mer imorgon!