NEW YORK

4 & 5. I Soho i New York4 & 5. I Soho i New York
Shoes/Mango. Sweatpants/Adidas. Jacket/Patagonia. Sunglasses/Old Céline.

Landade från New York i måndags. Så skönt att komma hem men längtar också tillbaka redan. Vilken jäkla resa det var! Jag hittade verkligen så mycket fint material till C’Shell (mitt smyckesmärke som jag bland annat var på inköpsresa för och som snart lanseras på riktigt) och sen massa härlig och behövlig inspiration generellt och inom inredning.

Sen ska vi inte ens börja prata om vårat fyra dagars seminarium tillsammans med Tony Robbins. Detta är något av det bästa jag har gjort i mitt liv, för mig själv. Att sitta från 8.30 till 00.00 en hel dag x4 och bara lyssna, ta in, memorera, meditera, tänka, känna, prata och repetera gör mycket för själen. Jag lärde mig mer om mig själv under denna helg än någonsin tidigare. Så otroligt tacksam över att vi bestämde oss för att investera i den här resan och seminariet. Helt klart värt varenda liten krona. Peppen just nu är total! Jag känner att jag är på rätt väg att börjar hitta vad jag vill göra, vad jag ska fokusera på, hur jag ska göra det, och varför jag gör det. Frågor som jag nog aldrig riktigt svarat på. Det viktigaste jag lärde mig på kursen är hur man pratar till sig själv och om sig själv, hur mycket egentligen hjärnan går på rutin och gör saker på automatik och att man måste bryta mönstret hela, hela tiden för att ändra det som man vant in den med, och att det viktigaste du kan ha är ett mål med allt du gör. Låter så simpelt, men helvete vad svårt det är att fokusera på just detta ibland när man faller in i dåliga tankebanor, ångest, stress, orkeslöshet med mera.

Kom verkligen iväg på ett långt sidospår här men var omöjligt att inte plocka upp kloka lärdommar från resan. Nu ska jag fortsätta jobba här hemma. Mycket som ska falla på plats tills imorgon i olika projekt. Hoppas ni får en fin kväll!