DINNER AT HOME

_S0A3664
För några veckor sedan höll jag i härlig middag hemma tillsammans med Kasthall. Bjöd in både vänner och kollegor från branschen och kvällen blev allt annat än misslyckad. Älskar middagar likt dessa! När alla samlas och trängs vid samma bord, skrattar, äter gott, pratar i munn på varandra, när det är lite för trångt runt bordet för att alla ska få plats fast fast att ingen bryr sig om det då orden ju mer desto bättre klingar osagt och när jag får duka fint. Älskar fasen att duka! Och göra fina blomsterarrangemang. Här kommer lite bilder på just de två attributen.
 
_S0A3653
_S0A3868
För det första älskar jag att blanda porslin och helst porslin som skiljer sig något från varandra i stil. Under den här middagen valde jag tre olika sorter. Två nya och ett ärvt av min mormor. Det turkosa med små blommor är det jag ärvt av min mormor och det kommer alltid att vara mitt favoritporslin av den självklara anledningen att de just är från min mormor! Men efter det kommer det här med blommor på i vitt med silverkant från Fyrklövern döpt till “Sonja” och de fina svarta tallrikarna från MUUBS (tycker för övrigt ni ska spana in MUUBS om ni inte gjort det än. De gör så mycket fint). Älskar när lite mer kaxigt porslin möter skirare varianter.
 
_S0A3685
Fick låna in den här fantastiska vasen från Louise Roe som jag valde att styla såhär. Älskar att blanda torkade blommor med färska. Och älskar den rökiga färgen på vasen ihop med blommorna.
 
_S0A4013
Duken samt linneservetterna jag valde inför kvällen kommer från Himla och jag älskar den här blåa färgen. Den är mer blå/grön i verkligheten. Riktigt fin och speciellt nu under julen!
 
_S0A3654
Älskar att göra små bestickpaket såhär. Enkelt och smidigt! Är förresten kär i de här besticken jag fick låna från Alessi. Så snygga.
 
_S0A3865
Så glad över att jag även fick låna de här fina ljusstakarna från Skultuna. Som jag funderar på att köpa nu efter middagen. Gillar höjden och att de får lite patina vilket bara i mina ögon är snyggt!
_S0A3687
Och sist – slog till på den här gamla urnan inför middagen och är helt kär i att blomstersätta den såhär. Synd bara att den inte alltid ser ut såhär hehe. Men är även snygg utan blommor vilket alltid är ett plus. Kika in imorgon så kommer även bilder på vår fina nya matta!