Äntligen är vi fria!

Jag och min man var fast i ett beroende som vi skämdes något otroligt över. Men nu, två månader senare är vi äntligen fria!

Det vi var fast i, och inte trodde att vi skulle kunna sluta var cigaretter. Jag skäms så mycket över att skriva det, det finns bokstavligen inget positivt med att röka utan det har bara massa dåliga effekter. Men när min mans kollega tipsade oss om eciggcity.se så kan man säga at våra liv förändrades, låter lite dramatiskt men ja det var så. 

Kollegan hade en dotter som börjat röka, och hade med hjälp av elcigg från eciggcity.se lyckats hjälpa henne att sluta. Vi valde då att ge det ett försök. Vi har tidigare försökt att sluta röka, men aldrig lyckats. Vi har testat med nikotintuggummi, tobaksfritt snus etc. Det som vi tror vart problemet för oss är att vi vart vana med att gå ut och röka, sitta i lugn och ro en stund på morgonen med morgonkaffet och så vidare, och att börja snusa istället tillfredsställer ju inte den vanan. 

Vi gjorde en beställning från eciggcity.se och beställde lite olika ecigg, för att hitta våra personliga favoriter. Så en söndag kväll för två månader sen rökte vi våran sista vanliga cigarett och har varit fria från dem sedan dess! Vi har nu i två månader lyckats hålla oss till elcigg från eciggcity.se och det är som att den sten fallit från bröstet. Man slipper skämmas över att stå ute och röka, och även drabba dem som tvingas andas in röken. 

Vi är verkligen stolta över oss själva, och tanken av en vanlig cigarett äcklar oss nu. Vi känner ingen form av lockelse att röka ingen, utan elcigaretter är våran nya grej, och dem är dessutom mycket hälsosammare än vanliga cigaretter med tobak och giftig rök. 

Gör som oss och lägg en beställning från eciggcity.se. Vi är så tacksamma för att dem på eciggcity.se finns och att dem har så bra produkter, som faktiskt har hjälpt oss att sluta röka, och vi mår så mycket bättre!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *