Så skönt att sova gott igen

Hej alla!

Som ni vet så löste jag många sömnproblem förra året och fick till en ordentlig dygnsrytm med en sömnrutin som gjorde mig piggare och gladare. Men de sista veckorna började sömnproblemen göra sig påminda igen. Jag funderade vad det kunde bero på och kom fram till att jag fick ont i ryggen av min säng eftersom den var för hård.

Detta ledde till ett av mina bästa inköp någonsin. Jag bestämde mig nämligen för att investera i mig själv och köpa en alldeles ny kontinentalsäng vilket har visat sig väldigt lyckat för min nattsömn. Numera somnar jag som ett litet barn och vaknar utvilad efter ungefär åtta timmars sömn varje morgon. Det känns underbart!

Det absolut bästa är att jag känner mig bättre i ryggen samtidigt. Jag funderade på om jag var skadad eller om jag skulle behöva boka en stående tid hos en kiropraktor eller liknande. Men det slipper jag nu tack vare min sköna och stora kontinentalsäng.

Nu är det säkert en del av er läsare som undrar om det inte är jättedyrt att köpa en säng och om det verkligen är värt det. Mitt svar är ja, det är det verkligen. När det gäller sömn så är det så att vi tillbringar ungefär en tredjedel av tiden i sängen, så det är en väldigt stor del av livet som vi spenderar sovandes.

Därför är det verkligen ett område där det är värt att lägga en extra slant och göra en investering. Skillnaden mellan en säng som inte är skön och en säng som är skön är verkligen som skillnaden mellan natt och dag.

Något jag varmt kan rekommendera är att köpa en kontinentalsäng även om du precis som jag bor själv. Det är väldigt skönt att ha en stor och skön säng som man dels sover gott in men som man också kan ligga och mysa i med frukost på sängen och bara ha det gott.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *