Äntligen sover jag som en stock

Hej alla underbara läsare!

Idag känner jag mig extra pigg och alldeles snart ska jag berätta varför. Det är nämligen så här att jag har haft svårt att sova till och från i flera års tid nu. Ni som har följt mig har förstås läst om när jag pratat om insomnia och sömnproblem tidigare och jag har även öppet och ärligt postat om detta på sociala medier.

Att vakna upp utan att ha fått många timmars sömn och sedan försöka ta sig igenom dagen kan vara en utmaning. Att sedan ha ett jobb, en karriär och en vardag där man alltid väntas prestera på topp och pusha sig själv till bristningsgränsen är något som kan bli väldigt jobbigt. Det har jag också förstått tack vare alla era kommentarer att väldigt många av er känner igen sig i detta.

För min del har jag fått jobba med det här väldigt länge och försöka lära mig att sova. En av de viktigaste sakerna för att lära mig detta har varit att göra mig av med allt som stör min sömn.

Nu har jag äntligen lyckats, tror jag. Efter att i flera års tid optimerat min sovmiljö har jag nu bytt ut den kanske största boven – det vill säga min säng som var alldeles för hård.

Istället hittade jag en sida som sålde en billig kontinentalsäng och jag läste på om denna. Efter en stund fastnade jag för en som såg riktigt skön ut och tog då tjuren vid hornen.

Jag beställde en ny säng och sedan jag fick den sover jag som en prinsessa!

Den största skillnaden är att sängen känns skön redan när jag lägger mig i den. Jag sjunker ner på ett skönt sätt och vill bara ligga och sova och gosa. Jag vaknar inte heller mitt i natten av ryggont, vilket jag gjorde med min gamla hårda säng.

Det här var verkligen en lyckad investering i mig själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *