Hur inreder man ett garage?

Det känns som att vi bara renoverar, renoverar och renoverar. Efter att ha gjort badrummet, köket och äldsta barnets rum har vi nu gett oss på att göra om garaget.

Det har egentligen stått orört sedan vi flyttade in i huset och vi har slängt in massor av gamla saker där. Mestadels gammal bråte och skräp så det har inte känts som att vi har haft så mycket användning för garaget.

Nu har vi dock rensat ut allt. Det blev många kartonger skräp som vi fick ta med till tippen och slänga och detta var väldigt skönt när det väl blev gjort. Nu har vi ett tomt garage som vi vill inreda.

Det första vi gjorde var att slita bort golvet. Det låg ett gammal laminatgolv som hade spruckit på flera ställen och det var dessutom fläckar från olja och andra vätskor lite här och var.

Nu undrar jag vad vi ska ha för golv istället. Eftersom det är ett garage vill man ju inte lägga pengar på ett för fint golv men samtidigt så vill man ju inte lägga tid och energi på att lägga dit något billigt skräp heller.

Vi funderar på att lägga fogfria.nu men har väl egentligen inte riktigt bestämt oss. Men vi måste nog fatta ett beslut snart om vi ska kunna göra resten av renoveringen av garaget.

När vi väl har fått ett golv på plats vill jag och min man bygga en egen arbetsbänk. Den ska vara lagom stor så att man kan lyfta upp grejer och hyvla och snickra på bänken. Samtidigt får den inte ta för stor plats eftersom vi vill kunna få plats med båda våra bilar i garaget.

Något annat som vore väldigt kul vore att få upp stora hyllor så att vi kan placera våra saker där och få lite ordning. Det skulle underlätta vardagen väldigt mycket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *