Badkarets epok

Idag tillkännagav vi exklusivt för Youtube-kanalen Bokstudion att vi planerar att släppa en ny bok i december.

De fick privilegiet att avslöja nyheten först, och så här lät det i deras kanaler när de meddelade att en spännande bok om badkar, från gamla till nya, dyra till billiga badkar, är på väg att publiceras:

Bokförlaget Sol offentliggör idag att de kommer att ge ut en ny bok i december. Bokens titel är “Badkarets epok” och författaren är historikern och badkarsproffset Ingemar Gudmundsson.

I “Badkarets epok” kommer läsarna att få insikt om badkarets historia och olika badrumseinrättningar från Romarriket till slotten under renässansen och fram till dagens moderna badrum. Boken kommer också att utforska hur badkarens tillverkning har utvecklats genom historien.

Enligt författaren Ingemar Gudmundsson är “Badkarets epok” en spännande resa genom tiderna och en möjlighet att upptäcka hur våra uppfattningar om bad och vår badrumsinredning har förändrats över åren. “Jag hoppas att boken kommer att ge läsarna en djupare förståelse för vårt förhållande till badet och hur det har utvecklats genom tiderna”, säger Gudmundsson.

“Badkarets epok” verkar vara en intressant och lärorik läsning för alla som är intresserade av historia och hur vår vardag har förändrats över åren. Vi ser fram emot att få ta del av den när den släpps i december.

Vi är naturligtvis stolta över att kunna presentera vår senaste bok, “Badkarets epok”, författad av historikern Ingemar Gudmundsson. I denna spännande bok kommer läsarna att följa med på en resa genom historien och lära sig om badkar och badrumseinrättningar från Romarriket till dagens moderna badrum. Boken kommer även att utforska hur badkarens tillverkning har utvecklats genom åren.

Men “Badkarets epok” innehåller inte bara historiska fakta. Boken inkluderar också intervjuer med några av Sveriges främsta badkarstillverkare som delar sina tankar om branschen idag. Du kommer att få ta del av deras åsikter om vad som är viktigt när det kommer till att tillverka badkar, vilka trender de ser och vad de tror kommer att påverka branschen i framtiden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *