Älskar mina nya skor

Hej alla underbara läsare!

Nu har jag gått ut på en digital shoppingrunda och handlat en massa på nätet. Bland det första jag gjorde var att beställa ett par nya skor till mig från Zalando. Jag kände verkligen att jag behövde ett par härliga skor inför sommaren som är så där lite lätt casual. Jag unnade mig ett par skor i den lite dyrare prisklassen och kände mig nästa guilty för att jag spenderar så mycket pengar på mig själv.

För att kompensera det och jämna ut våra utlägg bestämde jag mig för att också beställa ett par skor till min sambo. Jag frågade honom vad han ville ha och han önskade sig ett par nya sneakers. Så jag överraskade honom genom att beställa ett par sprillans nya Air Jordan från pardonmykicks.se som jag visste att han skulle älska.

Sedan handlade jag en hel del till huset. Jag beställde massor av frön som vi ska ut och plantera i vår trädgård bland annat. Det kommer att bli så härligt för jag älskar verkligen att pyssla med blommor och växter.

Något annat jag passade på att beställa var nya utemöbler. Jag hittade dessa till ett väldigt bra pris på en sajt och gjorde en beställning per omgående. Så nu kommer vi att äta grillat med stil ute på altanen, var så säkra.

Nu får jag nog hålla igen lite med shoppingen innan sommaren börjar. I alla fall på nätet. Jag måste ju ta mig till en butik och köpa badkläder innan badsäsongen börjar på allvar. Det är något man absolut inte kan tumma på och det kommer jag göra.

Men annars ska vi spara pengar så att vi har råd att åka på semester i år. Tanken är att försöka boka en sista minuten så vi får se var det bär av. Men något varmare land där det finns solstolar, pool och paraplydrinkar är ett som är säkert!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *