Dags att inreda barnrummet

Hej!

Som ni som har följt mig i sociala medier, främst på Instagram, redan vet så har vi haft ett gender reveal party och kan avslöja att vi kommer att få en liten pojke i vinter. Det ska bli så sjukt spännande och jag kan knappt bärga mig!

Men innan han kommer till jorden så har vi ju mycket att göra. Vi har ett helt barnrum att inreda och det börjar bli bråttom med att sätta igång.

Jag har i alla fall bestämt att vi ska måla väggarna ljusblå. Vissa har gett mig skit för det och tycker att det är alldeles för stereotypt men det är mitt hus och mitt liv så de kan dra dit pepparn växer om jag ska vara helt ärlig.

Vi har också börjat kolla på barnsängar och här är det svårt att välja eftersom det finns så många som är oerhört bra. Vi har dock kollat närmare på Dina Möbler eftersom de har väldigt bra priser och vi kommer med all säkerhet att köpa en barnsäng därifrån.

Något annat vi funderar mycket på är hyllor och sånt. Det är ju fint att ha uppe men man vill samtidigt inte ha för många eftersom det då blir alldeles för plottrigt.

Det blir en del att fixa men som tur är har vi skaffat oss stor erfarenhet av att renovera och om jag får säga det själv så har jag och sambon min blivit väldigt bra på detta.

En annan sak som jag har börjat göra är att kolla på barnvagnar. Det känns oerhört kul och jag ser verkligen fram emot att gå på långa promenader med min lille pöjk i barnvagnen. En kompis tyckte att jag skulle köpa en begagnad barnvagn eftersom det fanns väldigt många gamla barnvagnar till bra priser i en grupp på Facebook.

Men vi får se. Jag vill nog hellre köpa en ny.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *