En tripp till varuhuset

Hej, hallå!

Nu har jag varit ute på vägarna igen. Det senaste äventyret var kanske inte så äventyrligt men vi begav oss till vårt lokala köpcentrum för att titta in i en butik som säljer sängar för att, surprice, surprice, köpa säng till vårt gästrum.

Det är något som vi har tänkt göra länge eftersom det tidigare bara funnits en bäddsoffa som inte är så bekväm där. Att byta ut den är något vi har tänkt göra länge men det har liksom aldrig riktigt blivit av eftersom det inte känts så inspirerande. Vi har inte haft någon som sovit över oss på länge eftersom vi har renoverat så mycket.

Men vi har hela tiden tänkt att vi ska få det klart och vi vill också ha ett gästrum där våra gäster kan “crasha” när de är på besök hos oss. Så att vi äntligen kom iväg och fick fart på det känns faktiskt väldigt bra.

Vi är ju så gott som klara med alla renoveringar så nu kan vi snart äntligen börja använda vårt hus på det sätt som det var tänkt från början. Det vill säga som en härlig plats där vi har möjlighet att trivas tillsammans och underhålla gäster och kanske till och med ställa till med en härlig fest eller två.

Något som slog mig när vi kom till butiken är vad mycket priserna har stigit när det gäller precis allt. Inflationen märks verkligen eller så är det bara väldigt längesen som vi köpte en säng. För sängarna i butiken var mycket dyrare än vad jag mindes. Därför hamnade sängen vi köpte lite över den budget som jag hade satt upp för det här projektet.

Men det är sånt som händer. Vi har ju lyckats renovera hela huset ganska billigt så det går inte direkt någon nöd på oss, kan man ju säga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *