Vi hittade flyttstädning i Västerås

Oj vilka veckor vi har haft sedan vi hördes sist. Under de senaste två veckorna har vi röjt ut gamla huset och gjort i ordning för flyttstädning. Det har varit ett större kaos i mitt huvud och vi frågade oss länge om vi verkligen skulle hinna klart med allt. Jag har inte ens hunnit blogga under den här tiden, det har verkligen gått i 100!

Men nu till det bästa. Vi satt ju länge och funderade på ifall vi skulle hinna sköta flyttstädningen själva eller inte. Varken jag eller mannen min är några hejare på att städa och vi lämnar gärna ifrån oss det. Så vi tog tag i saken och googlade Flyttstädning Västerås för att se om vi kunde hitta någon bra städfirma för detta uppdrag.

Av en ren slump hittade vi hemsidan Flyttstädningvasteras.se och där kunde vi enkelt få ett par offerter från Flyttstädning Västerås som kunde hjälpa oss med flyttstädningen. Valet föll till slut på ett företag från Västerås som gav oss en bra prislapp på flyttstädningen. 

Varför ska man googla Flyttstädning Västerås ? 

Det är ett bra sätt att få offerter från flera olika aktörer och städföretag. Sen kan ni välja och vraka på vilket företag ni vill använda er av. Det var guld för oss att kunna hitta städföretaget i Västerås på detta sätt!

I framtiden kommer vi nog alltid anlita Flyttstädning Västerås för att utföra arbetet. Jag vet dock inte om vi kommer flytta mer i framtiden. Gud vilket jobb! Tänk dom som bor i andra hand och byter lägenheter varje år – starkt jobbat av er! 

Tack för att ni återkommer och läser min blogg. Vi kommer försöka uppdatera mer löpande så fort vi landat i allt efter flytten och all flyttstädning.

Jag önskar er en fin dag och vi hörs snart igen!

Mvh från flyttstädningen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *