Stopp i rören hemma!

Hej alla kära läsare!

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade bloggen och det har såklart hänt en hel del sedan dess. Så det är på sin plats med en liten uppdatering. Jag vet inte om jag skrivit det här förut eller om jag nämnde det på min Instagram men vi har renoverat badrummet och toaletten samtidigt.

Badrummet var meningen men toaletten var lite mer ofrivilligt. Vi fick stopp i rören och det gick inte att spola på den toaletten och det var ju väldigt oskönt eftersom det var den enda toaletten vi hade som fungerade när vi lyfte ut hela badrummet. Som tur var fick vi tag på en skicklig rörmokare örebro som tog tag i problemet och hjälpte oss relativt omgående.

Det visade sig att vi hade gamla avloppsrör som spruckit och som läckte och detta var verkligen inget som vi hade räknat med men det var bara att riva ut allt på toaletten och göra om även där med detsamma.

Som tur var fick vi kompensation på försäkringen och vi fick också tillgång till en lägenhet som vi kunde låna under tiden. Detta var väldigt skönt eftersom vi då kunde renovera med fullt blås i huset och sedan flytta oss till en städad och fin lägenhet under kvällarna och ha det mysigt utan att behöva se allt kaos som det ju alltid blir när man renoverar med skräp, utrustning och en massa andra grejer som bara blir liggande.

Det tog ett par månader att få allt klart. Den lilla toaletten gick snabbast eftersom vi inte gjorde en lika omfattande renovering där som vi gjorde i badrummet där vi satte in ny dusch, nytt badkar, nya kakelplattor, en ny handdukstork och la nytt golv. Med facit i hand så blev det väldigt mycket och det tog en stund men nu är vi väldigt nöjda med resultatet. Vill ni se bilder både under renoveringen och hur det ser ut nu så kan ni hitta massor av bilder på min Insta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *