Nytt jobb på G!

Hej alla glada läsare där ute i stugorna!

Idag har jag glada nyheter att meddela! Det är nämligen så att jag kommer att börja jobba extra på ett lager på helgerna och detta är något som kommer att ge extra klirr i kassan så att vi får mer tid över till våra projekt under veckorna.

Jag har precis varit på utbildning för att få Truckkort Eskilstuna och denna klarade jag galant så tro det eller ej men nu är jag certifierad truckförare! Det ska bli oerhört kul att testa detta nya jobb och något som jag inte trodde på förhand var att jag skulle tycka det är så roligt att köra truck! Det är ju som att köra en större gokart och man får svänga runt inomhus och lyfta upp grejer. Det är verkligen en härlig känsla att köra truck. En känsla av frihet kan man säga.

Något som är väldigt kul är också att man kan ha ljud på i trucken på hygglig volym. Man måste såklart höra omgivningen så att det inte sker några olyckor inne på lagret men under helgen är det ganska folktomt så det är rätt chill med sånt faktiskt. Jag kommer med andra ord att ha gott om tid för att lyssna på musik eller en podcast och det blir perfekt för mig.

Som ni vet så har jag många poddar som jag behöver lyssna ifatt och att jag kan göra det på jobbet gör ju verkligen att jag kan förena nytta med nöje – samtidigt som jag drar in en slant!

Till en början kommer jag att jobba varannan helg vilket känns som ett tempo som passar mig perfekt eftersom jag då får veckorna till våra olika projekt och sedan får vila varannan helg. För vila det behöver man faktiskt få göra ibland, glöm inte bort det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *