Sommaren är räddad!

Hej alla kära läsare!

Dags för en uppdatering här på bloggen igen. Som ni vet sedan tidigare så har vi bestämt oss för att inte åka utomlands i år eftersom vi har lagt så mycket tid, kraft och pengar på att renovera vårt hus och vårt garage.

Men vi kunde inte låta bli att göra något roligt i sommar. Nu har vi planerna klara. Vi ska nämligen låna en husbil av några vänner som varit snälla nog att låna ut den till oss – så i sommar blir det roadtrip för hela slanten.

Vi har inte direkt bestämt var någonstans vi ska åka. Kanske ska vi bege oss över Öresundsbron och kika läget i Danmark. Eller, över bron ska vi i vilket fall. Men vi har inte riktigt bestämt oss om vi ska stanna i Danmark eller om vi ska bege oss vidare mot kontinenten direkt.

Enligt vad vi har hört från vänner som har semestrat med husbil tidigare ska det finns väldigt fina campingar att stanna på i Tyskland. Det finns också många häftiga ställen i Frankrike och detta är något som jag verkligen skulle vilja titta närmare på.

Det skulle också vara kul att hinna med lite sol och bad. Om vi gör det längs den franska rivieran eller om vi tar oss hela vägen till Spanien får framtiden utvisa. Tanken är att vi ska åka runt i två månader och se vad som händer längs vägen. Göra det vi känner för helt enkelt.

Oavsett var vi hamnar ska det bli väldigt skönt att komma iväg. Att få se stora delar av västra Europa ska bli häftigt och det finns ju så många ställen att utforska – så man vet ju knappt vad man ska välja! Det är nämligen inte det lättaste.

Vi kommer såklart att dokumentera hela resan så häng med oss på bloggen eller via våra sociala medier.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *